Elevrådet
Solidaritetsprosjekt
Aktiviteter
Russerevy
Utdannelse
Reglement
Håndbok

Maren Bervell hadde blant andre Veronica Lien Nilssen og Sylvia Swann Rønneberg som lyttende - og lydige (?) - tilhørere under forberedelsen av Russerevyen 2002.

En dypt konsentrert Renate Brokeland Hansen hadde hovedansvaret for revyen sammen med Maren Bervell, mens Hilde Vestøl var ansvarlig for videoen og bildene i denne montasjen.

Her er en del av aktørene med Eva Einarson som frontfigur under åpningsnummeret.

Hasse Trosby viser de skjulte sidene ved forfatter Ari Behn.

Sylvia Swann Rønneberg var medlem av heavy metal-bandet Sonz of Darknezz med Bettan som sitt store forbilde.

Snowboys (Henrik Hagen Solum, Bård Eirik Drivdal, Sebastian Mortes Haugom, Lars Erik Isaksen og Lars Erik Bohlin) gjorde stor lykke med sin gripende sang.

Lesley og Einar Mesel (alias Waneza Skogvold og Henrik Hagen Solum) i talkshow sammen med programlederne Sebastian Mortes Haugom og Marit Ramberg.

Inger Cecilie Askildt var en usedvanlig forståelsesfull og hjelpsom telefonvakt ved sykehuset.

Maren Bervell og Sylvia Swann Rønneberg mener å ha de rette kvalifikasjonene der de kommer rett fra gata som jobbsøkere hos helsestudiovert Lars Erik Bohlin, erfarne som de er med å ta seg av kroppens behov.

Her er hele ensembelet på scenen under avslutningen av "The Chickelake Show", som ble en stor suksess. Riktignok var det noen av aktørene som følte seg en smule uforberedt, men på det området har jo elevene en masse rutine å øse av.

Russerevyen 2002 Russerevyen 2003 Russerevyen 2005 Russerevyen 2006
Russerevyen 2007 Russerevyen 2008 Russerevyen 2010 Russerevyen 2012